top of page
Caută
  • nbogdani

Remedii naturiste pentru stress si anxietate

Actualizată în: 5 oct. 2019

Remediile naturiste sunt în general sigure de utilizat alături de mai multe terapii medicale convenționale.


Cu toate acestea, modificările la dietă și unele suplimente alimentare naturale de la plafar online pot schimba modul de funcționare a medicamentelor antianxietate, de aceea este esențial să consultați un medic înainte de a încerca aceste soluții. Este posibil ca medicul să poată recomanda și alte remedii naturiste.


Exerciții fizice. Mișcare zilnică. Sportul ca remediu naturist


Exercitiile fizice pot ajuta la tratarea anxietatii, pe langa suplimentele de la plafar. Mișcarea fizică este o modalitate excelentă de a arde energia anxioasă, iar cercetarile tind să susțină această utilizare.


De exemplu, o revizuire din 2015 a 12 studii randomizate controlate a descoperit că exercițiile fizice pot fi un tratament pentru anxietate. Cu toate acestea, revizuirea a avertizat că numai cercetarea de calitate superioară ar putea determina cât de eficient este.


Exercitiile fizice pot ajuta si la anxietatea cauzata de circumstante stresante. Rezultatele unui studiu din 2016, de exemplu, sugerează că exercițiile fizice pot beneficia de persoanele cu anxietate legate de renunțarea la fumat.


Meditaţia


Meditația poate ajuta la încetinirea gândurilor de curse, facilitând gestionarea stresului și a anxietății. Vă poate ajuta o gamă largă de stiluri de meditație, inclusiv atenția și meditația în timpul yoga.


Meditația este din ce în ce mai populară în terapie ca si remediu naturist. O revizuire meta-analitică din 2010 sugerează că poate fi extrem de eficient pentru persoanele cu tulburări legate de dispoziție și anxietate.


Mai multe detalii aici.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page